LEMONEX-DIET

SOALAN LAZIM (F.A.Q)

LEMONEX UNTUK APA?

Kuruskan badan,detox,bakar lemak anda dan jadikan anda lebih ringan dan sihat.

SUSU KA JUS?

Lemonex dalam bentuk serbuk.Premix Lemon drink.1 sachet dalam air 180ml dan minum.Mudah kan?

BERAPA LAMA TAHAN?

1 botol ada 30 sachet.1 hari 1 sachet 15-30 minit sebelum sarapan pagi.So,1 botol lemonex untuk 30 hari.

BERKESAN KE?

Tahap keberkesanan untuk setiap org pasti berbeza-beza.Setiap orang kan badan lain.So far Alhamdulillah majoriti berpuas hati,berjaya turunkan berat badan dan siap repeat orders untuk kawan-kawan yg lain.

MACAM MANA RASANYA?

Rasa lemon yang sedap.Walaupun bahan utamanya dari lemon dan grapefruits tapi rasanya sangat-sangat best..tak masam.

BERAPA LAMA BOLEH NAMPAK KESAN?

Kesan penurunan berat badan biasanya dapat lihat seawal 7 hari.Berdasarkan pengalaman dari customers.Ramai yang berat mereka dah mula berubah dalam 1-2 hari sahaja.

PANTANG LARANG?

Jangan minum air manis selepas jam 8 malam.

ADA SIDE EFFECT TAK?

Tak ada side effect yang tak baik.Cirit birit tak ada tapi perut anda akan rasa lebih selesa sebab lemonex melawaskan pembuangan air besar anda.

KALAU BERHENTI MINUM LEMONEX?

Tak ada side effect kalau berhenti.Tak perlu maintain.Majoriti pengguna tetap minum lemonex walaupun dah dapat berat ideal mereka,sebab katanya bagi energy dan boleh makan apa sahaja tapi tetap maintain kurus.Lagipun mudah nak amalkan lemonex.Dan sedap.

ADA KKM?

Lemonex diklasifikasikan sebagai bukan ubat oleh KKM,jadi Lemonex tidak dikawalselia oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah KKM.Lemonex yang dikilang di BOT Industries International Sdn Bhd ini sudah tentu memiliki sijil MESTI,HALAL,GMP dan HACCP.

KENAPA PERLU BELI DENGAN SAYA?

Sebab saya adalah peniaga online berdaftar dengan SSM. Saya berpengalaman lebih 10 tahun dalam menguruskan bisnes online. POSLAJU ke seluruh MALAYSIA,BRUNEI,SINGAPURA dan INDONESIA.

KENAPA MENYUSU BAYI DAN PREGNANT TAK BOLEH MINUM LEMONEX?

Sebab kita jaga kesihatan baby tersebut buah pinggang die masih baru,perlu dijaga.bukan sebab baby tu akan jadi berak2 tetapi baby tu akan dapat hasil lemonex dari susu ibu.

GASTRIK/KENCING MANIS/DARAH TINGGI BOLEH MINUM?

Boleh je nak minum tapi pastikan awak makan macam biasa walaupun awak diet hanya kurangkan makanan berminyak dan manis sahaja.
Disclaimer : Apa yang saya nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar pengguna produk kuruskan badan Lemonex. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun saya tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
Copyright 2017 by www.lemonex.biz

Contact Us : 010 341 1860
error: Content is protected !!