“Aahh stress!..stress…! Dah cuba macam-macam tapi susah betul nak slim badan ni!”

"PADU GILERR! Dalam masa 30 hari boleh turunkan berat badan saya 9kg, sebelum ni dah try 2 jenis produk tapi kurang berkesan."- En. Azmi

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

En. Azmi dahulunya mempunyai masalah yang sama seperti anda juga. Mengalami masalah berat badan berlebihan. Macam-macam masalah dihadapinya, bangun pagi badan rasa lesu, cepat rasa penat, mengalami masalah sakit tumit kaki menyebabkan aktiviti harian terbatas.

Walaupun bersenam hari-hari tapi berat lambat turun, sudah bermacam produk kuruskan badan dicubanya, tapi tidak berjaya. Ini menyebabkan beliau hampir berputus asa dengan usahanya untuk kurangkan berat badan.

Saya perkenalkan kepada En. Azmi produk kurus Lemonex sebagai jalan ikhtiar untuk membantu beliau dapatkan berat badan yang lebih sihat. Dan hasilnya beliau berjaya kurangkan berat badan daripada 97kg kepada 89kg dalam masa 30 hari.

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

Jika anda sudah cuba macam-macam cara untuk kurus, tapi sampai sekarang masih tidak berjaya kurus..

Saya cadangkan anda cuba Lemonex Advance

Minuman Detox Dan Pembakar Lemak 7x Lebih Berkesan.

Lemonex Advance adalah minum premix botani yang dihasilkan daripada gabungan lemon dan berry yang bertindak menghapuskan toksin dan kerak najis dalam perut anda.

Lemonex Advance juga membantu meningkatkan sistem metabolisma dalam badan anda.  Lemonex akan membantu melawaskan sistem pembuangan, dan memudahkan sistem pembakaran lemak 7x lebih baik oleh badan anda.

Kebaikan Lemonex Advance.

  • 7x lebih cepat membakar lemak. 
  • Detox buang toksin dalam perut.
  • Mengurangkan nafsu makan.
  • Khas untuk buang lemak bahagian perut, lengan, peha, pinggul dan dagu.
  • Tiada cirit - birit, sembelit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita.

"Saya dah serik cuba macam-macam produk kurus, sebab bila saya berhenti guna produk kurus tersebut berat badan saya akan naik semula!" - Puan Nurul

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

Puan Nurul mula mengalami masalah berat badan berlebihan selepas berkahwin. Pelbagai produk kurus sudah dicubanya, ada produk kurus yang berjaya menurunkan berat badan puan Nurul, tetapi masalahnya... berat badan akan naik semula selepas puan Nurul berhenti menggunakan produk tersebut. 

Ini telah menyebabkan Puan Nurul serik untuk mencuba produk kurus yang lain. Sehinggalah suatu hari rakan saya berjaya memujuk puan Nurul untuk mencuba Lemonex sebagai jalan ikhtiar untuk mengurangkan berat badan.

Hasilnya, dalam masa 30 hari puan Nurul berjaya mengurangkan berat badan sebanyak 8kg. Apa yang menyebabkan puan Nurul TERUJA dengan Lemonex, berat badan puan Nurul tidak naik semula walaupun puan Nurul berhenti menggunakan Lemonex.

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

Bukan En. Azmi dan puan Nurul sahaja yang berjaya menurunkan berat badan mereka, ramai lagi mereka yang mengalami masalah kegemukkan sebelum ini telah berjaya mendapatkan kembali berat badan yang lebih sihat, antaranya..

Mesti anda seronok kan.. Berat Turun 13Kg, Nafsu Makan dah Kurang, Sakit Lutut pun dah Hilang. Badan terasa ringan, nak jalan ke mana2 pun tiada masalah!

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

Berat Turun 8Kg, Cuba bayangkan.. lepas ni Ramai Kawan Tegur anda Dah Slim, Heppy Gilerr!!!

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

Jangan Risau... Lemonex Bukan Ubat Kurus!

Jom baca dulu apa bahan-bahan dalam Lemonex Advance :

Lemon

Lemon sangat baik kepada kesihatan badan jika diambil secara berterusan. Pengambilan lemon secara berterusan baik untuk meningkatan metabolisme badan.

Dengan itu, secara semulajadi akan mengurangkan penyimpanan lemak yang tidak diperlukan dalam badan.

Grapefruit

Grapefruits sangat baik untuk membantu MEMPERCEPATKAN proses membakar kalori dalam menyingkirkan lemak - lemak berlebihan yang tidak diperlukan oleh badan.

Blackberry

Blackberry membantu melindungi kulit dimana ia berfungsi sebagai antioksidan bagi memperbaiki struktur kolagen semula jadi kulit kita supaya tegang, cerah dan bertenaga!.

Nanosugar

Nanosugar mengadungi nilai kalori dan karbohidrat yang sangat rendah. Nanosugar merupakan pengganti terbaik untuk gula biasa (gula kasar).

Citricacid

Citricasid kaya dengan mineral vitamin C. Sangat baik dan diperlukan untuk meningkatkan kadar metabolisma dalam tubuh manusia. Citricasid juga mengandungi bahan antioksida aktif untuk membakar lemak dalam badan.

Perubahan Sangat Ketara!

Jika anda seharian sibuk bekerja dan kurang masa untuk melakukan aktiviti senaman.

Lemonex Advance adalah alternatif terbaik untuk membantu anda mendapatkan metabolisma badan seimbang bagi menyingkirkan lemak - lemak berlebihan yang tidak diperlukan.

Cara Minum Lemonex Advance

  • Bancuh satu sachet lemonex advance bersama segelas air suam.
  • Minum 15 minit sebelum mengambil sarapan pagi.
  • Waktu malam elak mengambil minuman/makanan tinggi gula(manis).
  • Amalkan rutin minum segelas lemonex advance setiap pagi selama 30 hari.

TINDAK BALAS - lemak dan toksin akan keluar melalui peluh/ kencing. Minum air kosong secukupnya 1 hingga 2 liter sehari (ikut keperluan badan).

Anda akan dapat rasai perbezaan seawal 3 hari. Kesan bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan, hormon mempengaruhi kesan.

..dan ini hasilnya!

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

Bagaimana Lemonex Advance Membantu Mengurangkan Berat Badan Anda?

  • Lemonex Advance bukan produk yang berbentuk pil pelangsing atau apa sahaja yang dikatakan sebagai ubat kurus. Sama sekali tidak.
  • Lemonex Advance adalah 100% minuman premix yang dihasilkan daripada gabungan grapefruit, lemon, asid sitrik, blackberry dan gula nano yang sememangnya kaya dengan vitamin C untuk mencerahkan kulit dan lebih cepat menyingkirkan lemak dalam badan.
  • Kelima - lima bahan ini akan saling 'BEKERJA' dan memberikan kesan kesihatan yang terbaik dalam tubuh sebaik diambil secara berterusan setiap pagi sebelum bersarapan.
  • Bukan itu sahaja, kebaikan vitamin C dapat meningkatkan sistem imun badan manusia di samping kandungan serat dan air yang banyak dalam grapefruit sekaligus berupaya meningkatkan proses metabolisme dalam tubuh.
  • Apabila sistem metabolisme tubuh berfungsi dengan baik, ia membantu meningkatkan proses pembakaran lemak lebih efektif , sekaligus usaha penurunan berat badan akan jadi lebih cepat , mudah dan kulit menjadi lebih tegang dan cerah

Apa Kata Mereka Yang Telah Berjaya Kurangkan Berat Badan?

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

(Disclaimer : Result may vary base on individual)

LEMONEX ADVANCE adalah formula terbaik dari gabungan lemon, grapefruit dan blackberry.

Lemonex 7x lebih berkesan untuk menurunkan berat dan memutihkan seluruh badan dimana kesan seawal 3 hari. 

Lemonex selamat di gunakan & telah diklasifikasikan sebagai minuman premix botani dan bukan ubatan oleh KKM.

Walau bagaimana pun, Lemonex tidak sesuai untuk golongan : 

  • Wanita mengandung, berpantang & menyusukan anak.
  • Berumur kurang dari 12 tahun.
  • Pesakit jantung.
  • Pesakit Buah pinggang.
  • Pesakit Diabetes kronik.
  • Baru lepas operate dalaman.

Secara ringkasnya LEMONEX ADVANCE akan membantu anda..

  • Mengempiskan perut.
  • Membakar lemak LEBIH BERKESAN.
  • Detox badan anda dengan mengeluarkan toksin dalam badan melalui peluh.
  • Mencuci usus serta melawaskan pembuangan air besar.
  • Menegang dan mencerahkan kulit satu badan.
  • Mengawal selera makan.

SAYA BERMINAT! BERAPA HARGA LEMONEX ADVANCE?.

Harga Biasa RM 189.00 / SEMENANJUNG
Harga Biasa RM 199.00 / SABAH & SARAWAK

RM199 RM189 RM150

PERCUMA SHAKER

PERCUMA PENGHANTARAN POSLAJU

Offer A 100% Risk-Free Money Back Guarantee.

 

Berminat Dengan Lemonex Advance! Macam Mana Nak Order?

ORDER WHATSAPP

ORDER ONLINE

Risau Lemonex Advance Tak Sampai ke Rumah Anda?

Anda boleh dapatkan Lemonex Advance di www.lemonex.biz tanpa was-was kerana saya adalah PENGEDAR SAH Lemonex Advance.

Disclaimer : Apa yang saya nyatakan di web ini adalah mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar produk kuruskan badan Lemonex. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.